Kihívás a túlélőkért

Húzz bakancsot velünk együtt,
vagy szurkolj nekünk!

Szeretnénk megosztani veled szolgálatunk legszebb és legnehezebb kihívását.

Olyan emberek felé szolgálunk, akik a magyar zsidóságot megsemmisítő gonoszság, a Holokauszt túlélői. Ezek az idős emberek és gyermekeik, a 2-3. generáció még érezhetően hordozza a sebeket, a veszteség fájdalmát. A fiatalabbak a több évtizednyi hallgatás után keresik gyökereiket. 

Ezekért a „Túlélőkért” végezzük szolgálatunkat. Nekik szeretnénk reménységet és gyógyulást hozni a Messiásban.

Ez a szolgálat azonban kizárólag adományokból fenntartva tud tovább folytatódni.

Ezért szeretnénk találni 2021-ben is olyanokat, akik adományaikkal mellénk állnak. 

Ha találnánk ebben az évben 1000 olyan embert, aki egyetlen alkalommal 3000Ft-tal támogatná Bogi szolgálatát, az adománygyűjtésünk véget is érne. 

Ha ezek a barátaink egy havi rendszeres összeggel tudnák támogatni a szolgálatunkat, akkor a magyarországi szolgálat a Skót Misszió, a Norvég Misszió és a Jó Pásztor Misszió időszakát idézve virágozna fel, újabb munkatársak állhatnának szolgálatba, kiadványok jelenhetnének meg. 

Gyere velünk a "túlélőkért"!

Az elmúlt évhez hasonlóan készülünk egy két héten át tartó kihívásra, a Kihívás a túlélőkért, avagy Challenge 4 Survivors túrára. 

Bakancsot húzunk, és a szabadságunk alatt sátorral, gyalogosan haladunk az Országos Kéktúra vonalán, és meglátogatjuk, felmérjük az ott található zsidó temetőket.

Miért tesszük ezt?

Ezzel szeretnénk kimutatni törődésünket a vidéki zsidóság iránt, megszólítani zsidó barátainkat, melléjük állni emlékezésükben. Ugyanakkor szeretnénk fölkelteni hívő barátaink és a gyülekezetek figyelmét is egy elfelejtett szolgálat, a zsidóság túlélői felé való szolgálat iránt. 

Az idén arra kérünk, csatlakozzatok kihívásunkhoz!

2021 június 17- július 4.

Támogassátok Bogi szolgálatát

legalább egy alkalommal a kihívás alatt, egy bármilyen kicsi (ha megtehetitek, akkor 3000Ft-os, ha ez nem lehetséges, akkor bármekkora) összeggel!

Kövessétek nyomon túránkat!

Eközben kövessétek nyomon túránkat, a túlélőkért! 132km-t fogunk gyalogolni az Országos Kéktúra útvonalán, és megkeressük, feltérképezzük az elfelejtett zsidó temetőket és egyéb emlékeket.

Osszátok meg!

Osszátok meg utunkat barátaitokkal, ismerőseitekkel minden lehetséges közösségi oldalon, és mondjátok el nekik is, miért csináljuk a túránkat!

Húzzatok bakancsot!

Ha éreztek magatokban bátorságot és erőt, húzzatok ti is bakancsot, és csatlakozzatok a túránkhoz néhány napra, egy rövidebb szakaszra, vagy akár gyertek velünk végig az idei utunkon! Osszátok meg barátaitokkal az élményeiteket, és kérjétek meg őket is, hogy veletek együtt támogassák Bogi szolgálatát!

Gyertek a célhoz!

Ha nincs lehetőségetek csatlakozni az utazásunkhoz, gyertek el a célállomáshoz egy közös dicsőítésre, hálaadásra! 

Kihívás a túlélőkért - Jelentkezés

Csatlakozz a kihíváshoz ITT!

Látogass el a Challenge 4 Survivors weboldalára, és jelentkezz a kihívásra!

Iratkozz fel a kihívás követéséhez!

A kihívás állomásait, híreit, beszámolóit és a tavalyi utunk eseményeit ezen az oldalon láthatjátok.

Itt tudod Bogit támogatni akár most azonnal is:

Az eddigi gyűjtés
Admományok